* Livrare Minimă Peste 500 lei Găsește un magazin Luni - Vineri de la 9.00 la 22.00 * Montajul nu este inclus (40) 748 277 774

Livrare prin curier

 

Livrarea va avea loc până la uşa adresei de livrare indicată de Client. În cazul în care reprezentanţii Vânzătorului consideră, în mod rezonabil, că este posibil ca livrarea în locul indicat de Client este de natură să deterioreze Produsele, îl vor informa pe Client şi vor înregistra aspectele semnalate în documentul de livrare. Clientul poate accepta livrarea, cu ignorarea aspectelor semnalate, însă Vânzătorul va fi în acest caz exonerat de orice răspundere cu privire la eventualele deteriorări ale Produselor.

Clienţii au obligaţia să verifice dacă Produsele comandate, conform dimensiunilor, pot fi livrate la adresa de livrare indicată, respectiv că există căi de acces corespunzătoare la adresa de livrare indicată. În cazul în care livrarea Produselor nu poate avea loc întrucât căile de acces de la adresa de livrare nu sunt corespunzătoare, Produsele vor fi păstrate în depozit de către Roberto Cristiano sau un terţ contractat de aceasta, pentru un termen de maxim 3 zile, fără ca Clientul să fie obligat la orice sume suplimentare. În interiorul acestui termen, Clientul va fi contactat în vederea indicării unei alte adrese de livrare, urmând ca Produsele să fie livrate la noua adresă indicată. La expirarea termenului de depozitare, în cazul în care Clientul nu a indicat o altă adresă de livrare, contractul se consideră desfiinţat, urmând ca părţile să fie repuse în situaţia anterioară, Roberto Cristiano urmând să restituie suma plătită de Client, cu excepţia costurilor de livrare ce nu vor fi returnate.

Livrarea Comenzii se va efectua în interiorul termenului indicat de Vânzător în emailul de acceptare a Comenzii, respectiv într-un interval de 2 până la 4 zile lucrătoare, în funcţie de categoria de Produse comandate (de exemplu, Produse voluminoase). Roberto Cristiano își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale Produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Roberto Cristiano, care pot include: acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.

Livrarea se va efectua prin intermediul unei societăți de curierat, care va fi specificată în emailul de acceptare a Comenzii. În ziua livrării, Clientul este contactat de către curierul desemnat, prin telefon sau SMS, la numărul de telefon mobil indicat odată cu efectuarea Comenzii. În cazul în care totuşi Clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul va reveni de maxim două (2) ori, după care Comanda va fi returnată şi va reintra în stocul Produselor disponibile al Roberto Cristiano, Clientul urmând să suporte costurile unei noi expediții, indiferent de valoarea Produselor comandate.

În cazul în care Clientul nu este disponibil personal, poate desemna o terță persoană care să preia Produsele în numele său. Terţa persoană desemnată de Client trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani, pentru a putea primi, în numele Clientului, Produsele.

Clientului îi este solicitat ca la livrarea Produselor să semneze de primire. Refuzul semnării documentului de livrare pus la dispoziție de către reprezentanții companiei de curierat echivalează cu refuzul Comenzii, Roberto Cristiano urmând să restituie suma plătită de către Client pentru Produse, cu excepția costurilor de livrare ce nu vor fi returnate.

La livrare, Produsele vor fi însoţite de următoarele documente: factura, schițe de montaj, instructiuni de folosire.

Semnarea documentului de livrare nu afectează în vreun fel dreptul Clientului de a notifica în baza legislaţiei în vigoare eventuale defecte sau alte lipsuri de conformitate a Produselor. În cazul în care Clientul sesizează Vânzătorul cu privire la eventuale Produse lipsă sau Produse deteriorate, Vânzătorul urmează să livreze Produsele lipsă gratuit, iar Produsele deteriorate vor fi returnate în vederea înlocuirii, fără aplicarea unor costuri de livrare suplimentare.

 

 

Costuri livrare prin curier

14,99 RON (TVA inclus) pentru coletele care au fie o dimensiune pe orice latură sub 120 cm sau o greutate maximă cumulată de 15 kg.
89,99 RON (TVA inclus) pentru coletele care au fie o dimensiune pe orice latură de peste 120 cm sau o greutate maximă cumulată ce depășește 15 kg.

Livrarea comenzilor plasate online, efectuându-se prin intermediul unei societăți de curierat, nu poate beneficia de servicii adiționale precum serviciul de montaj.

X