Pentru mai multe informații: 0748277774 (L-V: 8-20; S-D: 10-17).

Mobila Iasi

Ne puteți găsi la oricare din magazinele de mai jos.

Dacă aveți întrebări sau doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne scrieți pe pagina de contact.

Iași - Nicolae Iorga

Telefon

Telefon: 0744538457

Program

Luni – Vineri: 9 – 18:30
Sâmbătă: 9 – 14
Duminică: 9 – 14

Adresa

Bulevardul Nicolae Iorga 12D

Iași - Păcurari

Telefon

Telefon: 0751127779

Program

Luni – Vineri: 9 – 18:30
Sâmbătă: 9 – 14
Duminică: închis

Adresa

Sos. Păcurari 64

Iași - Bucium

Telefon

Telefon: 0771695081

Program

Luni – Vineri: 9 – 18:30
Sâmbătă: 9 – 14
Duminică: 9 – 14

Adresa

Str. Bucium 34

La Roberto Cristiano magazin mobilă Iași, calitatea întâlnește artizanatul în fiecare centimetru de canapea și fotoliu pe care îl oferim. Cu o atenție meticuloasă acordată detaliilor, fiecare piesă de mobilier este aleasă datorită esteticii impecabile și confortului crescut. Indiferent de căutarea dumneavoastră, de la canapele Iași, perfecte pentru seri de socializare cu familia și prietenii, la colțare extensibile Iași elegante care transformă livingul într-un epicentru al distracției, magazinele noastre aduc împreună funcționalitatea și estetica pentru a satisface cele mai variate gusturi și necesități.

Roberto Cristiano, magazin canapele, consideră că frumusețea unei canapele nu stă doar în aspectul său exterior, ci și în durabilitatea și confortul pe care îl oferă zi de zi. De aceea, fiecare model, fie că este vorba de canapele extensibile 2 locuri sau canapele extensibile 3 locuri, sunt concepute pentru a rezista în timp, îmbinând materiale de înaltă calitate, cum ar fi pielea naturală și țesăturile rezistente, cu o structură internă robustă.

Modelele noastre de paturi, etalon pentru confort și durabilitate, sunt create pentru a oferi nu doar un somn odihnitor, ci și pentru a aduce un plus de eleganță în dormitor.

Pentru spațiile largi, recomandăm seturi canapea și fotolii coordonate, perfecte pentru a crește utilitatea camerei și a ușura procesul de design. Iar pentru un stil de design mai jovial, e cel mai indicat să vă alegeți piesele separat: fotolii de calitate premium alături de colțare living fabricate în Europa.

Serviciile noastre sunt la fel de premium ca produsele pe care le comercializăm. Conștienți de importanța unui serviciu client impecabil, oferim transport gratuit pentru a asigura o experiență fără griji, de la achiziția online sau din unul dintre cele 3 magazine de mobilă Iași Păcurari, Bucium, sau Iorga până la livrarea la ușa dumneavoastră. În plus, angajamentul nostru pentru calitate este întărit de o garanție de 2 ani pentru fiecare produs, reflectând încrederea pe care o avem în mobilierul nostru.

Calitatea premium a produselor, prețurile de producător ale pieselor de mobilier, răspunsurile prompte la întrebări și cele mai bune sfaturi, recomandă Roberto Cristiano magazin de mobilă Iași. La noi, fiecare fotoliu, colțar, pat, set canapea și fotoliu și canapea este o investiție în stilul de viață pe care îl doriți, o piesă care să vă însoțească în momentele importante ale vieții.

Vă invităm să ne vizitați local, în cele 3 magazine mobilă Iași pentru a experimenta în persoană calitatea și confortul produselor noastre. Descoperiți colecția noastră și începeți călătoria spre un cămin care reflectă bunul gust și confortul.

Coș de cumpărături 0
VIZUALIZATE RECENT 0