Pentru mai multe informații: 0748277774 (L-V: 8-20; S-D: 10-17).

Retur și schimb de produs

Produsele achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie sa fie in ambalajele originale. De asemenea, acestea trebuie să fie neutilizate, nedeteriorate și potrivite pentru revânzare. Împachetează coletul cu atenție pentru a evita deteriorarea lui în timpul transportului.

Pregătește-ți două documente importante – factura, pe care ai primit-o în colet sau online si bonul/chitanta. Pune ambele documente în colet împreună cu produsul/produsele aferente.

Trimite coletul printr-un curier rapid către singurul nostru punct de colectare disponibil. Compania de transport este la alegerea ta, pentru că taxele de transport vor fi suportate de către tine la trimitere. Solicitarea curierului se face de către tine, iar coletul se trimite prin optiunea ”Trimitere standard “. Te rugăm, să nu trimiți coletele prin Poșta Română. 

Rambursarea banilor se va face prin transfer bancar într-un cont valid de Româniaîn termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii produselor la depozitul central. Pentru comenzile achitate cu cardul, restituirea banilor se va efectua prin intermediul aceluiași canal și în contul de pe care a fost recepționată plata.

Coș de cumpărături 0
VIZUALIZATE RECENT 0