Pentru mai multe informații: 0748277774 (L-V: 8-20; S-D: 10-17).

Mobila Roman

Ne puteți găsi la oricare din magazinele de mai jos.

Dacă aveți întrebări sau doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne scrieți pe pagina de contact.

Roman

Telefon

Telefon: 0755777001

Program

Luni – Vineri: 9 – 18
Sâmbătă: 9 – 14
Duminică: închis

Adresa

Str. Pietenonal Ștefan cel Mare, parter 1, Bl. 6

Roberto Cristiano magazin mobilă Roman reprezintă o destinație de neratat pentru cei care apreciază măiestria pieselor de mobilier. Când pășiți în magazinul nostru, veți fi întâmpinați de o selecție vastă de canapele și colțare, fiecare model ales să completeze și să transforme spațiul pe care îl amenajați. Ne mândrim cu colecțiile noastre care includ piese de mobilier de calitate premium, fie piele naturală ce aduc un aer de nobilime, fie stofe selectate pentru durabilitate și ușurința de întreținere, oferind o paletă de texturi și culori care să satisfacă orice preferință.

Fiecare fotoliu din gama noastră de fotolii este rezultatul designului inteligent, a funcționalității și a confortulului. De la texturi bogate și confortabile până la forme care susțin corpul și promovează odihna, gama noastră variată vă invită să găsiți fotoliul perfect care să devină locul preferat de refugiu în propria casă. Iar dacă spațiul permite, nimic nu e mai frumos decât completarea spațiului și cu o canapea multifuncțională, fie din categoria seturi canapea și fotolii pentru un design legat și ordonat, fie din selecția de canapele extensibile sau colțare living pentru a profita de fiecare centimetru de spațiu.

Iar pentru finalul fiecărei zile, magazin mobilă Roman îți pune la dispoziție paturi modele moderne, perfecte pentru un somn odihnitor și un decor de excepție. Paturile sunt tapițate pentru o senzație plăcută la atingere, au un cadru rezistent care le va menține în cea mai bună stare timp îndelungat, iar finisajele lucrate cu cea mai mare atenție fac ca această piesă de mobilier să exprime calitatea premium în fiecare punct al lor.

În plus, ne asigurăm că experiența de cumpărături la Roberto Cristiano este la fel de excepțională, indiferent dacă alegeți să ne vizitați online sau la unul dintre magazinele noastre fizice din Iași, Bacău, Roman sau Vaslui. Oferim servicii de consultanță personalizată, asigurându-ne că fiecare interacțiune cu clienții noștri este informativă și mai mult decât atât, valoroasă. Transportul gratuit adaugă o notă de comoditate și accesibilitate, în timp ce garanția extinsă de 2 ani pe care o oferim subliniază încrederea pe care o avem în durabilitatea și calitatea produselor noastre. La Roberto Cristiano, ne dedicăm să oferim nu doar mobilier de lux, ci o promisiune a excelenței și satisfacției complete a clienților noștri, fie că achiziționați din confortul casei dumneavoastră sau vizitând personal selecția noastră de piese de mobilier în magazinele fizice magazin mobilă Roman, magazin mobilă Vaslui, magazin mobilă Iași, magazin mobilă Bacău.

Coș de cumpărături 0
VIZUALIZATE RECENT 0